dimarts 07 de març del 2017

Un projecte presentat per dos alumnes de l'IES Domènech i Montaner guanya un Premi de Recerca Jove

Un projecte presentat per dos alumnes de l'IES Domènech i Montaner guanya un Premi de Recerca Jove

Foto: Lluc Floris i Pau Ponsa amb el projecte premiat // iescanet.cat

Dos alumnes de l'Institut Lluís Domènech i Montaner guanyen un Premi de Recerca Jove convocat pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat. Aquest és el quart any consecutiu que el centre aconsegueix un premi d'aquestes característiques.

En aquest cas parlem d'un projecte de recerca de Tecnologia de 4t d'ESO sobre noves tecnologies aplicades a l'energia solar fotovoltaica i a l'eficiència energètica presentat pel Departament de Tecnologies de l'Institut Lluís Domènech i Montaner. Els autors Pau Ponsa i Lluc Floris han dut a terme una «Plataforma solar fotovoltaica eficient». Els tutors del treball han estat els professors Francesc Garófano, cap del Departament de Tecnologies i Anna Lloveras. El premi, de 750 euros, establert en el marc del Pla de Recerca i Innovació de Catalunya valora aspectes com la utilització de noves tecnologies, el foment de l'esperit científic dels joves, l'originalitat i el nivell dels treballs i l'esforç dels centres per potenciar i promoure treballs i projectes de recerca de qualitat.

​Aquest és el quart premi consecutiu aconseguit per l' institut Lluís Domènech i Montaner a través del Departament de Tecnologies. L’any 2013, va ser un dels 11 centres educatius de Catalunya guardonats, amb 2.500€, en l’edició dels “Premis Recerca Jove 2013”. En l’edició del 2014, dos treballs, un de matemàtiques i un altre de robòtica, van ser premiats amb 750€ cadascun. En la convocatòria del 2015, un altre projecte de robòtica i programació de 4t d’ESO, també va ser premiat amb 750€.

 

temes: educació
Programació d'avui