dimecres 12 de juliol del 2017

Torna el Cinema a la fresca que organitza l'ACPO amb un nou format

Torna el Cinema a la fresca que organitza l'ACPO amb un nou format

Foto: Cartell del cicle "Cinema'stiu"

 

 Amb l'arribada del bon temps torna el "Cinema'Stiu" que organitza l’ACPO, l’Associació Cultural Plataforma Odeon, i ho fa amb un nou format. En aquesta edició el cinema a la fresca es farà entre juliol i agost i han apostat per èxits de la cartellera dels últims mesos adreçats a un públic familiar.

Durant el cicle es podran veure un total de 4 projeccions tal com s’ha fet altres anys, la diferència és que en edicions anteriors es concentraven totes durant els divendres del mes d’agost, però per disponibilitat dels membres de l’ACPO en aquesta ocasió han apostat per repartir les projeccions durant el juliol i l’agost. El Pati de l’Escola de Teixits serà l’escenari d’aquest nou format de cinema a la fresca que arrenca el 21 de juliol amb una proposta operística. Concretament es podrà veure l’opera "Il Trovatore" retransmesa en directe des del Liceu de Barcelona. L’últim divendres de juliol hi haurà una nova sessió amb una de les pel·lícules més aclamades, tant per la crítica com per l’Acadèmia dels Òscars, com és "La La Land".    

Durant els dos primers divendres d’agost el cicle s’atura i torna a arrencar el 18 d’agost amb "La Bella y La Bestia" adreçada, sobretot, a un públic infantil i juvenil. Per tancar les projeccions, en canvi, han apostat per la pel·lícula "Figuras Ocultas". Un film centrat en explicar la història de tres dones científiques afroamericanes que van treballar per la NASA als anys 60. Una proposta que plantegen en col·laboració altres entitats com Sàlvia i Mares Malabaristes. 

Excepte la primera sessió que és gratuïta, la resta de projeccions tenen un cost de 2 euros pels socis i 3, pels no socis. Totes les sessions començaran a les 10 de la nit.

  

 

temes: cultura
Programació d'avui