divendres 10 de març del 2017

Som Canet prepara un acte festiu per celebrar el seu segon aniversari i fer balanç d'aquesta etapa

Som Canet prepara un acte festiu per celebrar el seu segon aniversari i fer balanç d'aquesta etapa

Foto: Cartell del 2n aniversari de Som Canet

Som Canet ha preparat per aquest diumenge un acte festiu per celebrar el segon aniversari de la formació política. L'objectiu és compartir amb la ciutadania aquesta efemèride amb un vermut popular i aprofitar per explicar la feina feta fins ara i els objectius a desenvolupar properament.

Es tracta d'una cita que volen que sigui anual en què han preparat un vermut popular i que comptarà amb la presència del coordinador nacional d'ICV, David Cid, el secretari general de Som Canet, Ramon Faucon i la regidora del partit, Raquel Serra. Com ella ha comentat l'objectiu és fer balanç d'aquests dos anys i recollir suggeriments i propostes de la ciutadania. Reconeix que les coses han canviat molt i és que han passat de ser un partit de nova creació, a estar a l'oposició a formar part del govern.

Serra aprofitarà per comentar projectes que volen desenvolupar des de les tres regidories que porta, com ara, el desenvolupament d'un pla d'igualtat local, reforçar els pressupostos participatius i apropar l'administració a la ciutadania. La celebració serà diumenge a les 12 del migdia a la Plaça dels Americanos.

temes: política
Programació d'avui