dilluns 30 de gener del 2017

S'obre el període de matriculació pels nous cursos de la UNED

S'obre el període de matriculació pels nous cursos de la UNED

Foto: UNED, Cursos universitaris a Canet de Mar

Ja està obert el període de matriculació pels nous cursos que ofereix la UNED a Canet de Mar durant aquest proper semestre que començarà a mitjans de febrer. Durant aquest semestre oferiran un total de quatre assignatures: Història de l'Art centrat en la figura de l'arquitecte, Lluís Domènech i Montaner a càrrec de l'historiador, Carles Saíz, Història de la Música per conèixer els compositors a través de les seves obres a càrrec del músic, Xavier Dotras, un curs de francès bàsic amb Anna Franquesa i continua el d'anglès amb Afra Soler.

El coordinador de la UNED, Carles Saíz, recorda que les matrícules ja estan obertes per tots aquells que estiguin interessats en fer alguns dels cursos que ofereixen. Recorda que la UNED s'adreça a persones majors de 50 anys i també a professionals docents.

De fet, encara no han acabat les classes del primer semestre en què han ofert un curs de psicologia, un de català, un de teatre i un d'anglès. Saíz en fa una bona valoració, sobretot perquè per primera vegada en un curs s'han pogut oferir un total de 8 cursos.

La inscripció es pot formalitzar online a través de la web: www.unedbarcelona.es o de forma presentació a l'oficina de la UNED a Vila Flora o bé a l'OAC de l'Ajuntament. Cada assignatura és de 30 hores i té un preu de 40 euros. 

 

Programació d'avui