dilluns 27 de març del 2017

Roser Carbonell repeteix com a presidenta de l'Associació de Dones Sàlvia

Roser Carbonell repeteix com a presidenta de l'Associació de Dones Sàlvia

Foto: Facebook Roser Carbonell

Una trentena de sòcies van assistir a l'Assamblea que va convocar l'Associació de Dones Sàlvia per tal de fer balanç de l'entitat, pel que fa activitats realitzades, com també per presentar els comptes econòmics del 2016. L'assamblea també va servir per plantejar noves propostes d'activitats i per renovar la junta. I és que no s'hi va presentar cap altra candidatura que l'actual. Una junta que repeteix, amb Roser Carbonell com a presidenta i incorpora dues sòcies noves.

Ella mateixa destaca que és important que en aquesta assamblea hi assisteixi el màxim nombre possible de sòcies. Un dels objectius era renovar la junta, però no es va presentar cap candidatura, així que repeteixen la que ja hi havia, però amb algunes incorporacions. Un fet que valora en positiu ja que permet incorporar noves idees i maneres de fer.

D'altra banda, també es va presentar el balanç econòmic de l'entitat durant el 2016 i es va explicar com els està afectant el canvi de la normativa fiscal referent a les entitats. Això els obliga a fer les coses de manera diferent a com ho estaven fent fins ara. Tot plegat, fa incrementar les despeses de l'entitat i per això es va aprovar pujar la quota de les sòcies 2 euros el trimestre.

 

temes: cultura
Programació d'avui