dilluns 10 de abril del 2017

Rosa Rovira assumeix la presidència de Terra i Cel amb l'objectiu d'aconseguir més recursos

Rosa Rovira assumeix la presidència de Terra i Cel amb l'objectiu d'aconseguir més recursos

La canetenca, Rosa Rovira, és la nova presidenta de Terra i Cel. Ha assumit el càrrec amb la vista posada en millorar la gestió i és que l'objectiu és fer una recerca activa de recursos que permetin donar un nou impuls a l'entitat, això sí, sense canviar l'essència de l'associació i mantenint les activitats d'esplai que organitzen. De fet, ara per Setmana Santa ja han començat l'esplai propi d'aquestes dates amb una quinzena de nois i noies apuntats.

Rosa Rovira pren el relleu a Carme Vancells en la direcció de Terra i Cel, l'associació d'esplai i lleure per nois i noies amb discapacitat psíquica. Rovira porta més de 20 anys vinculada a l'entitat, però ara, s'hi posa al capdavant i és que recorda que la normativa referent a associacions i entitats ha canviat i cal ajustar-s'hi, com també, reconeix que calen més recursos i és que l'associació té una despesa anual de 60.000 euros l'any i cal buscar maneres per finançar-se.

Rovira comenta que la idea és continuar amb l'activitat de l'entitat, sense perdre la seva essència, però amb el compromís de gestionar l'assaciació per tal d'aconseguir més subvencions i ajuts que són del tot necessaris. A més s'intentarà establir contactes amb altres ajuntaments de la comarca perquè també donin ajuts a l'associació i és que a Terra i Cel hi ha entre 35 i 37 joves, però no tots són de Canet, sinó que venen de 12 pobles de la comarca, per tant, aquest esplai, segons ha afirmat Rovira és un servei comarcal i cal més implicació de la comarca.

A l'esplai hi ha una coordinadora i 4 monitors que treballen fent activitats i propostes de lleure. Tot el personal disposa de la titulació requerida. De cara l'estiu, compten amb dues persones més, com a mínim, de suport. Pel que fa l'espai, situat a Vil·la Flora, Rovira ha afirmat que té avantatges perquè disposen d'un ampli pati, però reconeix que és just i millorable i que cal anar-hi treballant.

Precisament aquest diumenge, l'Associació de Veïns del Casc Antic han preparat una gala benèfica a favor de Terra i Cel. Un concert amb les sopranos Anna Niebla, Laura Braso, al piano amb Anna Crexells i Ignasi Fernandez, de presentador. El preu de l'entrada anticipada és de 10 euros i es pot adquirir a Confeccions Maria Dolors. Una hora abans del concert, el preu és de 12 euros. Es farà diumenge a les 7 de la tarda al Centru.

temes: societat
Programació d'avui