dimecres 11 de gener del 2017

Roben 600 metres de cablejat elèctric del camp de futbol

Roben 600 metres de cablejat elèctric del camp de futbol

Foto: Camp de futbol de Canet de Mar // Teyco.es

Els fets es van produir durant aquestes festes de Nadal i des d'aleshores la Policia Local ha intensificat la vigilància en aquesta zona ja que sospiten que aquest robatori va estar planificat amb temps i segurament a càrrec d'alguna banda especialitzada. En total s'han sostret 600 metres de cable elèctric i això ha obligat a suspendre alguns entrenaments per manca d'il·luminació. Des de l'àrea d'Esports s'està treballant per solucioanar-ho i, de fet, en aquests moments ja hi ha un lateral amb llum i esperen durant aquesta setmana rebre el cablejat que manca per tornar a fer-ne la instal·lació.

La matinada de l'1 de gener va ser quan es va produir el robatori del cablejat elèctric. De seguida, es va donar avís a  la Policia Local i també els Mossos d'Esquadra que van inspeccionar el recinte per analitzar el modus operandi dels lladres. De moment s'ha interposat la denúncia corresponent i com assenyala el cap de la Policia Local en funcions, David Díaz, sospiten que va ser un robatori molt planificat i amb força premeditació. Díaz ha explicat que, davant d'aquests fets, el que han planificat és més punts de vigilància en aquesta zona, ja que reconeix que resulta de difícil accés. De totes formes, no és la primera vegada que es produeix un fet d'aquestes característiques i és que farà uns mesos hi va haver un robatori similar al Passeig de la Misericòrdia.

Aquest robatori ha tingut diverses afectacions pels clubs esportius que entrenen en el camp de futbol i és que alguns entrenaments es van haver de suspendre. De fet, es van canviar alguns horaris, tot aprofitant que els nens i nenes encara estaven en període de vacances nadalenques. Des de la regidoria d'Esports han explicat que estan treballant per solucionar-ho. El tècnic de l'àrea, Jordi Tomàs, ha comentat que els electricistes municipals han habilitat un lateral que ha permès aquests dies seguir amb els entrenaments, però ha reconegut que no es poden realitzar en les condicions més òptimes. Afortunadament aquesta situació no afecta la disputa de partits ja que es realitzen dissabte i diumenge el matí.

Des de l'àrea, esperen rebre durant aquesta setmana el cablejat que manca i començar a fer-ne la instal·lació. Tomàs ha agraït la comprensió de les entitats esportives que s'han vist afectades per aquest robatori i és que aquesta problemàtica no ha fet gràcia a ningú. No és la primera vegada que es produeixen robatoris en aquesta instal·lació, però mai en aquest nivell. En altres ocasions havien robat la caixa del bar o s'havien produït actes vandàlics en el mobiliari. Des de l'àrea d'Esports incrementaran la seguretat a la zona, de fet, arran d'alguns robatoris ja havien instal·lat alarmes i ara ja han demanat pressupostos per tal d'instal·lar-hi càmeres de seguretat.

temes: esports
Programació d'avui