divendres 17 de febrer del 2017

Repunt de robatoris en domicilis del centre de Canet

Repunt de robatoris en domicilis del centre de Canet

Repunt de robatoris aquests darrers dies a la nostra vila. Aquesta és una de les dades que a nivell de seguretat cal destacar d'aquesta setmana i és que des de la matinada de diumenge a la matinada de dimecres s'han produït tres robatoris en tres cases seguint un modus operandi similar. Uns robatoris que han tingut lloc quan no hi havia ningú a casa i que s'han produït a la zona centre de la vila.

El cap de la Policia Local, David Díaz, ha confirmat a Ràdio Canet que els últims dies hi hagut un increment de robatoris a la nostra vila. Uns robatoris que s'han produït en segones residències i que han tingut lloc quan no hi havia ningú en aquests domicilis. El que ha destacat Díaz és que el modus operandi ha estat el mateix en tots els casos: «fent palanca» i reventant les portes d'accés al domicili.

Díaz ha reconegut que, fins ara, aquests tipus de robatoris es produïen, almenys a Canet de Mar, en zones més aïllades o urbanitzacions, i en canvi, en aquesta ocasió tots aquests robatoris han tingut lloc en habitatges del centre del poble, al carrer Ample, a la riera Lledoners i el carrer del Mar. El cap de la Policia ha explicat que arran d'aquests fets han incrementat els controls preventius i el patrullatge, tanmateix Díaz, no ha dubtat en demanar la col·laboració ciutadana en cas que s'observi alguna persona sospitosa. En aquest sentit Díaz ha recomanat extremar les mesures de seguretat, tancant sempre portes i finestres amb clau i reforçant o canviant el pany si fos necessari. També ha aconsellat instal·lar un llum amb un temporitzador per tal de donar la sensació que som a casa, el que pot tenir un efecte dissuassori.

Programació d'avui