divendres 29 de setembre del 2017

Ràdio Canet modifica la programació diumenge per seguir el referèndum

Ràdio Canet modifica la programació diumenge per seguir el referèndum

El Govern ha presentat com seran les urnes de l'1-O

Ràdio Canet està preparant dos programes de contingut propi per l’1-O. A les 13.30, un Especial Informatiu Migdia i a les 19.30, un Especial Referèndum. La programació s’alternarà amb els continguts que ofereix La Xarxa de Comunicació Local des d’arreu del territori català.

L’emissora modifica la programació per donar una cobertura àmplia al referèndum d’independència. Explicarem amb detall tot el que passi a Canet i mantindrem l’orella posada al que es visqui a tota Catalunya.

La programació especial començarà mitja hora abans que obrin els col·legis electorals. Així doncs, a les 8.30 Ràdio Ciutat de Tarragona liderarà la primera franja d’informació. De 9 a 12 ho farà Cugat.cat i a les 12 el relleu passa al Maresme, a Ràdio Tordera.

Ràdio Canet farà un Especial Informatiu Migdia a l’hora habitual, les 13.30h, amb Ferran Medina, Joan Bosch, i conduït per Jordi Dotras, en què explicarem com ha començat la jornada al nostre municipi.

De 14 a 16, la demarcació de Lleida, encapçalada per Emun FM, conduirà un Notícies en Xarxa que ens portarà fins al magazine des de Ràdio Arenys, coordinat per l’equip de “La Tarda”, amb connexions en directe arreu de Catalunya. De 19 a 19.30, Fem Girona ens aproparà la informació en format breu.

Emili Sànchez es posa al capdavant de l’Especial Referèndum que donarà el tret de sortida a les 19.30. Farem un seguiment detallat del tancament dels col·legis de Canet i del recompte amb Dani Grao, Ferran Medina, Nil Marbà i Jordi Dotras, combinat amb una tertúlia per analitzar la jornada en clau canetenca i catalana i entrevistes a diverses personalitats del municipi, com l’alcaldessa, Blanca Arbell, i els representants dels partits polítics i d’entitats. Aquest programa especial té previst acabar a les 22, un cop sapiguem resultats i tinguem les reaccions dels polítics locals.

 

temes: política
Programació d'avui