dimarts 18 de abril del 2017

Ràdio Canet comença de nou estrenant programació

Ràdio Canet comença de nou estrenant programació

Ràdio Canet comença de nou

Ràdio Canet canvia la programació passat Sant Jordi, concretament, a partir del 24 d'abril. L'emissora també veurà modificada la seva gestió en els propers mesos per fer la ràdio més eficient. La darrera reunió del Consell de Govern de la Ràdio ha servit per aprovar aquest canvi de programació amb l'objectiu d'apostar per la informació local, ampliant la col·laboració amb La Xarxa d'Emissores Locals i potenciant la col·laboració dels voluntaris que fan programes a la Ràdio.

D'aquesta manera, de dilluns a divendres, a la franja de matins, de 8 a 10 es continuarà emetent el programa El Primer Cafè, un programa mancomunat entre Ràdio Arenys, Ràdio SantVi, Ràdio Llavaneres i Ràdio Canet que tracta temes locals d'aquests quatre municipis del Maresme. A partir de les 10 començarà el magazín Els Quatre Cantons, conduït per Ferran Medina i Lourdes Pla i que substitueix La Rierada, després de 10 anys en antena. Serà un magazín que potenciarà la informació en clau local amb entrevistes diverses i seccions d'interès i l'opinió ciutadana també hi serà present a través de la tertúlia. El nou programa enllaçarà fins a la una del migdia amb el Concurs que continua presentant Carles Lucas. I és que aquest espai ja s'ha consolidat amb un públic fidel i continuarà amb la seva línia: música i preguntes perquè els oients puguin trucar i aconseguir alguns dels premis que se sortegen.


La informació en clau local serà un dels puntals de l'emissora i és que la intenció és reforçar els serveis informatius tot oferint L'informatiu del Migdia, presentat i editat per Carlota Tanganelli, que s'emetrà com sempre, a les 13:30, però també s'inclourà un nou informatiu al vespre en directe que serà a les 19h, que en aquesta ocasió, editarà Dani Grao. D'aquesta manera es vol actualitzar la informació i fer un seguiment més exhaustiu de l'actualitat, sense oblidar la inclusió de nous butlletins informatius. I la presència de cròniques locals a l'Informatiu de La Xarxa que emetrem a les 14h. Per tal d'esponjar la programació, la música també tindrà cabuda a la franja horària entre dos quarts de dues i les tres de la tarda. I és precisament a la franja de tardes quan els canvis en la programció seran més evidents. De 15 a 16 es podran escoltar programes diversos, com La Novetat, I com estàs de salut, Tal dit, tal fet, Via Verda i Som Terra. Per les tardes deixarà d'emetre's el magazín Tu i Jo que divendres va emetre el seu últim programa, el 2.311 i, és que, a partir de les 16h s'amplia la participació al programa de La Tarda de La Xarxa, un magazín que fem conjuntament una trentena d'emissores locals i que inclou seccions diverses i permet fer una radiografia del territori català.

Els esports canvien de dia i es concentre el dilluns i el divendres amb el Fora de Joc per tal de fer una prèvia esportiva i una anàlisi dels partits disputats. Jordi Dotras continuarà al capdavant d'aquesta secció. Sense oblidar tampoc les retransmissions esportives que es realizen durant el cap de setmana, sobretot, els dissabtes a la tarda i els diumenges al matí, amb Dani Grao retransmetent el futbol Sala, Jordi Dotras, el futbol i Javi Méndez, el bàsquet.

La participació desinterassada dels col·laboradors i voluntaris continua sent clau per tal de recollir opinions i punts de vista. Per això, la franja horària de 20 a 21 està dedicada als programes d'aquests voluntaris que acaben de definir la personalitat de la ràdio. No hi faltarà la música de tots els estils amb el Hellawaits, Fusion Music, Formula.cat, Santuari Rock o D'Abba a ZZTop, també hi ha espai per la reflexió amb Alta Politica i l'Espai de Política Local o el Cues de Pansa, més centrat en la història, i fins i tot, l'humor hi té cabuda amb el Quina Murga. La tarda dels dimecres continua tenint accent llatí amb el Ritmo Latino i el Paseo Iberoamericano.

La nova etapa de l'emissora vol servir també per racionalitzar els horaris dels treballadors de l'emissora i permetre una conciliació entre la feina i la vida personal.

Aquesta setmana la Ràdio oferirà una programació que anirà adaptant-se progressivament a tots aquests canvis, però que serà ja una realitat a partir del 24 d'abril.

 

temes: ràdio
Programació d'avui