dimecres 19 de abril del 2017

Promoció Econòmica impulsa una nova edició del DesTAPA amb la maduixa com a protagonista

Promoció Econòmica impulsa una nova edició del DesTAPA amb la maduixa com a protagonista

Foto: capgros.cat

L'àrea de Promoció Econòmica ja escalfa motors per engegar una nova edició del DesTapa que es farà del 5 al 14 de maig. Aquesta proposta planteja una ruta de tapes a través de diversos establiments restauradors de la vila que s'han volgut sumar en aquesta segona edició. En aquest cas, totes les tapes tindran un ingredient protagonista: la maduixa. No canvia el patrocinador d'aquesta ruta que torna a ser Moritz.

Veient la bona resposta que va tenir l'edició de tardor, des de l'àrea de Promoció Econòmica han decidit engegar, de nou, aquesta proposta i de fet, el 90% dels establiments que hi van participar repeteixen, i també s'hi han sumat d'altres, passant de 14 a 18 en total. Com en l'anterior edició cada tapa amb cervesa inclosa tindrà un preu tancat de 2 euros i mig. Com ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas, en aquesta ocasió, coincidint amb l'època de l'any i per tal de potenciar el producte de quilòmetre zero, s'ha decidit que l'ingredient protagonista sigui la maduixa.

Tenas ha assenyalat que en aquesta nova edició han decidit millorar alguns aspectes que no van acabar de funcionar. En aquest sentit hi ha canvis en la manera de fer la ruta pels diferents establiments, quedant dividit el plànol de la vila en tres espais diferenciats i caldrà aconseguir un segell d'algun establiment de cadascuna d'aquestes tres zones i en total s'hauran de consumir com mínim 8 tapes.

També s'ha canviat el disseny del llibret on s'inclou tota la informació de la ruta per tal que només calgui retallar la darrera pàgina que és on s'hi podrà fer la votació de la millor tapa. En aquesta ocasió hi haurà més premis i és que, a banda, de poder guanyar un àpat a la Fàbrica Moritz, el patrocinador també convidarà a un dels guanyadors a un àpat en alguns dels restaurants participants al Destapa que triï el mateix guanyador.

Programació d'avui