dimecres 09 de març del 2011

Premi directe al concurs de Ràdio Canet: Entrades per la Passió d'Olesa

Premi directe al concurs de Ràdio Canet: Entrades per la Passió d'Olesa

El concurs de Ràdio Canet ofereix un premi directe: entrades per assistir a la representació de la passió d’Olesa el proper dissabte 12 de març.

El dimecres 9, el dijous 10 i el divendres 11 de març, podeu guanyar una entrada doble per assistir a la representació de la passió d’Olesa per aquest dissabte 12 de març a dos quarts de sis de la tarda. per participar-hi has de trucar al telèfon 93 795 65 94.

Per aconseguir-ho només heu de participar al concurs de Ràdio Canet que s’emet en directe els dies feiners de tres quarts d’una a dos quarts de dues del migdia, només heu de contestar una pregunta directe per aconseguir el premi directe.

Aquest premi és una gentilesa de la passió d’Olesa, que té previstes les representacions els diumenges, 20 i 27 de març, 3 i 10 d’abril i el primer de maig a un quart d’onze del matí, així com el dissabte 16 d’abril a dos quarts de sis de la tarda i el divendres sant 22 d’abril a un quart d’onze del matí. la passió d’Olesa us espera. més informació a www.lapassio.cat.

temes: ràdio
Programació d'avui