dijous 22 de juny del 2017

Pregó "sonor" amb Kiku Vidal i Yvonne Miralles per donar el tret de sortida a la Festa Major

Pregó "sonor" amb Kiku Vidal i Yvonne Miralles per donar el tret de sortida a la Festa Major

Foto: Cartell de la Festa Major 2017

Des de l’empresa, SoundCrash, Kiku Vidal i Yvonne Miralles, els seus responsables, són els encarregats de fer el Pregó de Festa Major d’enguany. Tot i que no han volgut detallar com serà, sí que han avançat que faran una mena d’experiment per mesurar la "intensitat de so que té Canet per propulsar una nova edició de la Festa Major de Sant Pere".

Tal com ha destacat la regidora de Festes, Assumpta Revoltós, des de l'àrea no han dubtat a l'hora de triar-los perquè enguany fossin ells els responsables de donar el tret de sortida a aquesta Festa Major i és que tenen un estudi a Canet de Mar i han recollit nombrosos premis i èxits amb treballs com “El Orfanato” o “Tadeo Jones”. La regidora ha afirmat que és una manera de donar a conèixer altres professionals importants de la vila, més enllà d’aquells de més renom.  

Kiku Vidal i Yvonne Miralles són professionals del so, o el que es coneix, com efectistes de so amb més d’una trentena de films. Una feina i un treball pel que han rebut notables premis com el Premi Motion Pictures Sound Editors al 2008 per la pel·lícula “El orfanato”, entre d'altres reconeixements. 

Pel que fa els detalls de com serà aquest pregó d'avui, al programa "Els 4 cantons" només han explicat que han preparat un espectacle que podríem definir “d’experimental”.  La idea és aprofitar el pregó per mesura els decibels de Canet de Mar al moment de posar en marxa una nova edició de la Festa Major de Sant Pere. La cita és avui a les 9 del vespre al carrer Ample.

 

Programació d'avui