dimarts 06 de juny del 2017

Obert el termini per sol·licitar les beques menjador de cara el proper curs

Obert el termini per sol·licitar les beques menjador de cara el proper curs

Foto: Sabadellinforma.cat

Ja s’ha obert la convocatòria per les beques menjador de cara el proper curs. Les famílies interessades en fer la sol·licitud tenen de temps per presentar tota la documentació fins el 20 de juny a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, l’OAC.

 Poden sol·licitar les beques de menjador escolar tots aquells menors empadronats a Canet de Mar que estiguin escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics.  Els beneficiaris són els alumnes de segon cicle d’educació infantil, educació primària, educació especial i educació secundària. Per poder demanar aquest ajut és condició indispensable que el centre educatiu disposi de servei de menjador.

Aquest curs actual 167 nens i nenes empadronats a Canet de Mar han estat becats amb aquests ajuts que atorga el Consell Comarcal del Maresme i en què l’ajuntament només col·laborar a l’hora de fer els tràmits amb les famílies. La xifra d'alumnes becats a la nostra vila ja fa un temps que es manté estable, sense massa variacions. En principi, el compromís del Consell Comarcal del Maresme és que al mes de setembre es resolguin les beques i les famílies ja puguin si se'ls hi ha concedit, tot i que, com ha recordat la tècnica d'Educació, Maria Artigas, és un procés lent, que de vegades es retarda i la resolució arriba un cop el curs ja ha començat.  Les famílies interessades en sol·licitar aquest ajut han de portar la documentació a l'OAC abans del 20 de juny.

 

 

 

 

temes: educació
Programació d'avui