dimecres 22 de març del 2017

Obert el termini per presentar treballs al Premi Raimon Bonal

Obert el termini per presentar treballs al Premi Raimon Bonal

Foto: gencat.cat

S'obre la convocatòria per participar al Premi Raimon Bonal. El premi va adreçat a joves d'entre 16 i 19 anys que presentin treballs relacionats amb Canet de Mar.Els treballs es poden presentar fins el 31 de març. El veredicte es farà públic pels vots de Sant Jordi.

L'Ajuntament, a través de l'Arxiu Municipal, convoca una nova edició del Premi Raimon Bonal per tal que els joves s'involucrin en la investigació. S'hi poden presentar de manera individual o en grup i han de ser treballs inèdits i fruit de la investigació escolar. El premi està dotat en 600 euros. L'arxivera municipal, Iolanda Serrano, ha destacat que la temàtica pot ser molt diversa i l'únic que es demana és que d'alguna manera estigui vinculat amb Canet de Mar.

Aquest premi es va instaurar al 2003 i des d'aleshores han estat guanyadors treballs diversos que abracen des de temes històrics com «La transició democràtica», temes científics com «Mines del Maresme, un exemple d'aprofitament dels recursos hídrics en un batòlit granític» o temes socials com ara «La integració dels immigrants a la societat». Serrano ha destacat que el jurat el que valora sobretot és que sigui un treball ben estructurat on quedi clara la hipòtesi, el seu desenvolupament i les conclusions finals.

La previsió és que el veredicte amb el treball guanyador es faci públic pels volts de Sant Jordi en un acte que es farà a l'Institut Lluís Domènech i Montaner. Els treballs es poden portar a l'OAC.

temes: cultura
Programació d'avui