dimarts 26 de setembre del 2017

Matrícula oberta a l'UNED Sènior 2017-2018

Matrícula oberta a l'UNED Sènior 2017-2018

Foto: Matrícula cursos UNED Sènior

L'Àrea d’Educació de l'Ajuntament de Canet de Mar junt amb la Universitat Nacional d’Educació a Distància ofereixen un any més una nova edició de la UNED Sènior.

En aquesta edició es proposen noves assignatures per satisfer algunes de les inquietuds culturals dels majors de 50 anys i dels professionals docents, ja que des del curs 2015/16 es poden convalidar com a hores de formació permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.  Tots els cursos es reconeixen amb un crèdit universitari. De moment les matricules van a bon ritme, així en hoh a explicat Carles Sàiz, Coordinador del Centre UNED a Canet. 

El curs es divideix en dos semestres, amb un total de vuit assignatures, és a dir hi ha quatre per trimestre. Cada assignatura consta d’un total de 30 hores lectives. Cada assignatura té un cost per l’alumne de 40 euros. El període de matrícula està obert  fins que s’arribi al nombre màxim de 30 alumnes. Sàiz també ha explicat com realitzar la matrícula de cara aquest nou curs.

Per a més informació us podeu dirigir a l'OAC de l'Ajuntament, telèfon: 93 794 39 40 o al Centre Cívic i al Cultural Vil·la Flora, telèfon 93 795 46 25. Horari de 9.00 a 14.00 hores.

Per formalitzar la inscripció, es pot fer:
- On-line: www.unedbarcelona.es
- Presencial: una vegada es faci el pagament bancari, portar el resguard i el full de matrícula  a l’OAC de l’Ajuntament amb el DNI i dues fotografies.

temes: educació
Programació d'avui