dimecres 12 de abril del 2017

Malmeten les obres d'arranjament del Passeig Marítim trencant les cordes recent posades

Malmeten les obres d'arranjament del Passeig Marítim trencant les cordes recent posades

Foto: Cordes trencades al Passeig Marítim

Aquesta setmana ja s'han acabat d'enllestir els treballs que s'han fet al Passeig Marítim pel que fa la instal·lació d'enllumenat i l'arranjament del tram del camí que correspon de la platja del Cavaió fins a Arenys de Mar. Abans de completar-se els treballs, però ja s'han malmès algunes de les cordes que s'han instal·lat. Des de l'ajuntament lamenten aquestes mostres d'incivisme que només fan que empitjorar la imatge del poble i perjudiquen tota la ciutadania.

El regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet, es mostra content de les obres que s'hi han realitzat i és que recordem que aquesta era una demanda llunyana de molts vilatans i es va votar en els pressupostos participatius de l'any passat. Les obres s'han endarrerit per qüestions burocràtiques, però ha afirmat que ara s'ha dignificat aquest espai i és que ha recordat que era l'únic punt negre i sense il·luminació del passeig que passa per Arenys de Mar i Canet de Mar.

El regidor, però, ha lamentat els desperfectes ocasionats i ha afirmat que sembla que els brètols els hi agrada inaugurar les obres que es fan a Canet, cosa que troba estranya. De tota manera, afirma que eren conscients que això podia passar, però no tan aviat, i de fet, per aquest motiu, han posat unes cordes d'un gruix considerable que estan fixades en cada estaca per evitar que se les emportin. Ara es restituitaran i ha demanat la col·laboració ciutadana trucant a la policia quan es vegin actes d'incivisme com aquests.

També s'han instal·lat nous bancs amb un disseny innovador que han despertat molts comentaris entre els veïns a través de les xarxes socials. Es tracta de bancs de plàstic reciclat, ha volgut aclarir Llovet i no de ferro. Són d'un material homologat i és que volien una alternativa als de ferro i, per la seva banda, els de fusta requereixen un manteniment que resulta molt car. Recordem que aquestes obres han tingut un cost de 95,000 euros.

 

 

 

temes: urbanisme
Programació d'avui