dilluns 20 de març del 2017

La Secció d'Institut Sunsi Mora impartirà Batxillerat durant el proper curs

La Secció d'Institut Sunsi Mora impartirà Batxillerat durant el proper curs

Foto: Secció d'Institut Sunsi Mora

Així ho ha notificat el Departament al centre educatiu que veu d'aquesta manera assolit un dels seus objectius. Queda encara per definir quina modalitat serà, però des de la Secció d'Institut van presentar fa un any poder impartir el Batxillerat STEM, una modalitat que incorpora elements de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Incrementar la formació voldrà dir contractar més mestres i caldrà veure si cal instal·lar un nou mòdul.

El director de la Secció d'Institut, Jordi Canalda, ha explicat que aquest divendres van rebre la confirmació del Departament d'Ensenyament conforme podran fer Barxillerat el proper curs. Canalda afirma que això ha estat una de les seves demandes per tal de poder donar continuïtat al projecte educatiu del centre, tot i que reconeix que encara no saben quina serà la modalitat que podran impartir, però ho faran seguint el model que ja apliquen a l'ESO.

Precisament la notícia va arribar aquest divendres i per tant, diumenge ho van poder explicar a la jornada de portes obertes que va tenir lloc a les seves instal·lacions. Una jornada que Canalda valora molt positivament ja que va aglutinar un bon nombre de famílies interessades en aquest model educatiu. De fet, s'hi van donar cites molts pares i mares de Canet, però també de la comarca.

 Sobre com afectarà a les instal·lacions, que recordem que de manera provisional estan al Polígon Industrial, Canalda reconeix que l'ideal seria poder instal·lar un nou mòdul, però no és imprescindible. Caldrà, això sí, ampliar la plantilla amb la contractació de nous mestres. En les properes setmanes esperen tenir notícies de Serveis Territorials per tal de saber quina modalitat és la que podran impartir. Una informació que no pot trigar gaire a arribar ja que recordem que al mes de maig és quan es fa la preinscripció de Batxillerat.

temes: educació
Programació d'avui