dijous 01 de juny del 2017

La sala d'Exposicions Ramon de Capmany acull la mostra "Cuida't les dents"

La sala d'Exposicions Ramon de Capmany acull la mostra "Cuida't les dents"

Foto: Diputació de Barcelona

Ja es pot visitar a la Sala d’Exposicions Ramon de Capmany la mostra titulada “Cuida’t les dents” organitzada des del CAP de Canet de Mar en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Una exposició especialment adreçada als alumnes de Primària dels centres educatius de la nostra vila.

 La mostra consta de 9 plafons i una maqueta d’una dent tridimensional, a més, és interactiva ja que incorpora un joc de cartes per fer-la més participativa entre els nens i nenes. Tal com ha explicat la dentista del CAP de Canet, Edith Gallardo, han decidit portar aquesta mostra perquè cada any quan fan la revisió anual als alumnes de 6 anys detecten que cada cop pateixen més càries malgrat tota la informació que aparentment les famílies i els infants reben. 

Com insisteix Gallardo, tenir cura de les nostres dents s'hauria de convertir en un dels hàbits més importants del nostre dia a dia, per aquest motiu, aquesta exposició pretén donar a conèixer als infants, la importància que té la salut bucodental per a les seves dents i les conseqüències que poden patir si no segueixen els consells que recomanen els professionals. La mostra insisteix en els hàbits de neteja correctes, l’alimentació sana i les visites el dentista, com a factors claus per tenir una dentadura sana.  L'exposició es podrà veure fins el 14 de juny.

 

Programació d'avui