dijous 20 de abril del 2017

La Fira Modernista d'enguany estarà dedicada al paper de la dona en aquesta època

La Fira Modernista d'enguany estarà dedicada al paper de la dona en aquesta època

Foto: canetdemar.cat

L'àrea de Promoció Econòmica de l'ajuntament ja està treballant en la propera edició de la Fira Modernista. Una fira que enguany arriba a la seva 10a edició, i per tant, es vol que sigui una edició especial que serveixi també per commemorar aquest aniversari. Encara queden mesos, però ja hi ha fixada la data de la fira: serà el 15, 16 i 17 de setembre, i també la temàtica: la dona en l'època modernista.

Des de la regidoria ja porten mesos preparant aquesta nova edició prevista, com sempre, pel cap de setmana de després de la Diada de l'11 de Setembre. En aquesta ocasió han decidit que el tema principal entorn el qual girarà enguany la fira serà sobre la dona en aquesta època històrica. Tal com ha comentat la regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas, es vol treballar aquesta temàtica des de la vessant artística, per donar a conèixer pintores o escultores, el paper de les escriptores, la dona dins la família o com rep les tendències d'Europa. La idea és que hi hagi la fira mercat com sempre, però també que es puguin realitzar activitats o actes relacionats amb la fira i amb la temàtica d'enguany per tal d'anar dotant de més contingut aquesta fira. Entre les novetats, s'estan plantejant també ampliar l'espai on es fan les activitats que volen donar un valor afegit a a la fira.

L'edició també serà especial perquè se celebren els 10 anys de fira Modernista. Tenas considera que la Fira s'ha traçat una bona trajectòria i s'ha fet un nom arreu del país. Per aquest motiu des de l'ajuntament es fa una crida a entitats i associacions del poble perquè s'animin a participar activament desenvolupant activitats diverses.

Programació d'avui