dimarts 20 de juny del 2017

La Festa Major de Canet de Mar s'avança per la celebració del Canet Rock

La Festa Major de Canet de Mar s'avança per la celebració del Canet Rock

Foto: canetrock.cat

Compte enrere de cara la celebració del Canet Rock d’enguany que serà el dissabte 1 de juliol. Per tal d’anar tancant tots els detalls aquest dijous tindrà lloc la darrera reunió amb tots els agents implicats de cara a la celebració d’aquest festival. Un esdeveniment, que tal com reconeix, l’alcaldessa, Blanca Arbell, ha fet modificar la celebració de la Festa Major de Sant Pere.

En una entrevista al programa “Els 4 Cantons”, Blanca Arbell, ha reconegut que els actes de Festa Major s’han hagut d’avançar un cap de setmana per evitar coincidir amb el Canet Rock. Això ha fet que el pregó de Festa Major tingui lloc aquest dijous 22 de juny i que els primers actes es facin aquest cap de setmana coincidint amb la celebració de Sant Joan. 

De cara l’1 de juliol s’ha de tenir preparat un important dispostiu de seguretat per tal de garantir que el festival es desenvolupi sense cap incidència, tal com ha passat en les anteriors edicions. Per aquest motiu, aquest dijous tenen preparada la darrera reunió amb tots els agents implicats per tal d’anar tancant tots els detalls. El centre de control estarà ubicat a Vi·lla Flora.

 D'altra banda, com en altres edicions, es vol aprofitar la celebració del Canet Rock per estimular el comerç local i la fórmula que finalment s’ha trobat és la d’ubicar aquells establiments que vulguin tenir una paradeta a la riera Sant Domènech i també al carrer Ample.

  

 

 

 

 


 

 

Programació d'avui