dijous 18 de maig del 2017

La Casa Museu Lluís Domènech i Montaner se suma a la Nit dels Museus

La Casa Museu Lluís Domènech i Montaner se suma a la Nit dels Museus

Foto: Cartell de la conferència "Puig i Cadafalch- Domènech i Montaner: més que arquitectes"

Avui es commemora el Dia Internacional dels Museus i des de Canet la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner s'hi ha sumat tot participant a la Nit dels Museus que tindrà lloc aquest dissabte i ha preparat una conferència que s'emmarca dins la celebració de l'Any Puig i Cadafalch i que vol apropar al públic la relació entre aquests dos arquitectes.

Aquest és el segon any consecutiu que des de la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner decideixen participar en la celebració de la Nit dels Museus i és que l'any passat van fer una jornada dedicada als vitralls que va tenir molt d'èxit i per aquest motiu enguany han volgut preparar un acte especial. Tot aprofitant que aquest 2017 se celebra l'Any Puig i Cadafalch  s'hi han volgut sumar amb una conferència que posarà l'accent en quina va ser la relació, els punts en comú i els punts distants, entre dos arquitectes modernistes com van ser Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch. La xerrada anirà a càrrec de Lluís Domènech i Girbau, arquitecte i besnet de Lluís Domènech i Montaner.

La conferència serà a les 7 de la tarda, però a partir de les 5 de la tarda l'entrada ja serà lliure i tots aquells que s'hi apropin podran visitar les diferents exposicions que hi ha al Museu, com ara, l'exposició titulada "La ceràmica modernista i Lluís Domènech i Montaner" que està tenint molt d'èxit.

 

temes: cultura
Programació d'avui