dilluns 20 de febrer del 2017

La Casa Museu ha rebut 6000 visites durant el 2016

La Casa Museu ha rebut 6000 visites durant el 2016

Foto: Casa Museu Lluís Domènech i Montaner

La Casa Museu ha rebut durant aquest 2016 un total de 6.000 visites. Es tracta d'una xifra estable que pateix petites oscil·lacions anuals. El setembre coincidint amb la Fira Modernista sempre hi ha un repunt de visitants, tot i que, quan més visites es reben és durant la primavera ja que moltes escoles s'apropen a la Casa Museu i també grups de visitants. Entre els estrangers, els francesos són els majoritaris.

El director de la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, Vadó Munrabà, ha afirmat que aquest 2016 han passat per aquest equipament cultural unes 6,000 persones, una xifra similar a l'any passat i és que assegura que es tracta d'un nombre estable de visitants. Confia que aquest 2017 sigui decisiu ja que han fet una important tasca de difusió del contingut cultural del Museu.

Pel que fa el perfil de visitants, hi ha un important gruix de visitants que vénen atrets per la figura de Lluís Domènech i Montaner, després hi ha els estudiants i els grups que venen en autocar, sovint estrangers. També ha destacat que cada cop més hi ha un perfil de visitant de gent que ve a Canet pel seu compte i volen conèixer el modernisme al seu aire.

Entre el maig i el juny és quan més visitants s'apropen a la Casa Museu, sense oblidar la important afluència que es comptabilitza el mes de setembre tot coincidint amb la Fira Modernista. Pel que fa visitants estrangers, els francesos són els majoritaris.

 

temes: cultura
Programació d'avui