divendres 03 de març del 2017

La Brigada ha començat els treballs per arreglar el paviment del carrer Església

La Brigada ha començat els treballs per arreglar el paviment del carrer Església

Foto: Obres al carrer Església

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació de l'asfaltat del carrer Església. Es tracta d'una acutació que vol servir per millorar l'estat del paviment que es troba molt malmès i resulta perillós per la circulació de motos, bicicletes, i també pels vianants. Des de la regidoria d'Obres i Serveis, reconeixen que caldria fer-hi una actuació similar a la del carrer Nou ja que el clavegueram també està en molt mal estat, però aquestes obres no estan pressupostades per aquest 2017.

El regidor d'Obres i Serveis, Quirze Planet, ha explicat que aquestes obres tenen per objectiu deixar en condicions òptimes l'asfaltat del carrer Església. De fet, inicialment es va decidir posposar aquesta actuació ja que cal també fer millores en la xarxa de clavegueram d'aquesta via i aquesta actuació es va incloure com una proposta en els pressupostos participatius de l'any passat, però no va ser triada. Per això, i veient l'estat del carrer, ara han dedicit arranjar l'asfaltat ja que està molt malmès i pot resultar perillós per qui circuli per aquest carrer.

Planet reconeix que la solució seria fer-hi una actuació similar a la del carrer Nou, on s'està arranjant la xarxa de clavegueram, però aleshores el cost de les obres es dispara i no tenen pressupostat fer aquests treballs durant aquest 2017. Mentre durin les obres, els veïns que hagin d'accedir els seus garatges ho podran fer entrant en contra direcció pel carrer Eusebi Golart. La previsió és que les obres durin una setmana.

Programació d'avui