dimecres 03 de maig del 2017

L'IES Domènech i Montaner impartirà el curs vinent el CFGS de "Patronatge i Moda"

L'IES Domènech i Montaner impartirà el curs vinent el CFGS de "Patronatge i Moda"

Foto: diba.cat

El proper curs, l'Institut Lluís Domènech i Montaner impartirà un Cicle Formatiu de Grau Superior que porta per títol «Patronatge i Moda» que es farà des de l'Escola de Teixits i que vol ser una continuïtat del Cicle de Grau Mitjà de «Confecció i Moda». El Departament d'Ensenyament ha donat el vist-i-plau per poder arrencar durant el proper curs aquesta nova formació que compta amb la implicació també de la Diputació de Barcelona, la fundació del Centre de Tecnologia Empresarial de Mataró i el Maresme, CETEMMSA, i la patronal de l'Associació d'Empresaris de Gènere de Punt de Mataró i la comarca, ASEGEMA.

Es tracta del Cicle Superior de "Patronatge i Moda", un cicle que, com ha explicat la coordinadora de Cicles Formatius de l'Institut Lluís Domènech i Montaner, Isabel Sagimon, dona resposta a una necessitat que tenen les empreses del sector per trobar professionals amb un perfil molt concret, centrat en el desenvolupament del producte i, per tant, en la realització de prototips.

Sagimon s'ha mostrat satisfeta de poder oferir aquesta curs ja que permet donar continuïtat a la formació dels alumnes que hagin cursat el Cicle de Grau Mitjà de "Moda i Confecció".Com l'anterior aquest també serà un cicle dual en què els alumnes completaran els seus estudis amb una part teòrica que es fa des del centre i una part pràctica que es fa des de les empreses del sector que hi ha a la comarca. Aquest cicle té una durada de dos cursos acadèmics.

Tota la informació referent a aquest nou cicle es donarà a conèixer aquest dissabte durant la jornada de portes obertes que es farà a l'Escola de Teixits. Si algú no hi pot assistir pot posar-se directament en contacte amb el centre i acordar una visita.

temes: educació
Programació d'avui
00:00
Repetició dels 4 cantons
10:00
Els 4 cantons primera hora
11:00
Els 4 cantons segona hora
12:00
Els 4 cantons tercera hora
12:45
El concurs
13:30
L'info migdia
14:00
L'info xarxa
14:30
Música
15:00
Via verda
16:00
La tarda de la xarxa 1a. hora
17:00
La tarda de la xarxa 2a. hora
18:00
La tarda de la xarxa 3a. hora
19:00
L'info vespre
19:30
Música
20:00
Cues de pansa
21:00
Quina murga
22:00
Música
23:30
L'info migdia
8:00
El primer cafe