dilluns 29 de maig del 2017

L'espai que ocupaven els contenidors de l'Avinguda Maresme es converteix en un plaça pels veïns

L'espai que ocupaven els contenidors de l'Avinguda Maresme es converteix en un plaça pels veïns

Foto: canetdemar.cat

La Brigada ja ha enllestit les obres d’una plaça que s’ha adequat a l’Avinguda Maresme on abans hi havia els contenidors d’escombraries. Les obres han permès al veïnat guanyar un nou espai d’uns 500 metres quadrats.

 Tal com ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Quirze Planet, un cop es van retirar els contenidors d’escombraries que hi havia al barri, es va decidir que calia fer una actuació en aquest espai. Uns treballs que han consistit en l’adequació del clavegueram, s’ha enrajolat la plaça, s’han plantat tres arbres i s’han col·locat bancs.

D’altra banda, com ha avançat Planet, ja hi ha un projecte d’ampliació de la vorera que comunica amb la plaça, elaborat per la Diputació, i la intenció és poder fer aquestes obres que permetran als veïns circular per la vorera amb més comoditat. Des de la brigada també s’han arranjat les baranes del pas subterrani per accedir a la platja, s’ha sanejat el seu interior i també s’ha repintat. El cost de tota l’actuació puja als 5.000 euros aproximadament.

 

Programació d'avui