dijous 09 de febrer del 2017

L'escultor, Abel Pruñonosa, exposa les seves obres a la Sala Ramon de Capmany

L'escultor, Abel Pruñonosa, exposa les seves obres a la Sala Ramon de Capmany

Foto: Cartell de l'exposició

Demà divendres s'inaugura l'exposició d'escultures del barceloní, Abel Pruñonosa, a la sala d'Exposicions Ramon de Capmany. En aquesta mostra hi veurem obres de dues col·leccions d'aquest artista que es dedica, sobretot, a l'escultura figurativa. Està llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i té un master en Arts Visuals i Multimèdia per la Universitat Politècnica de València. Ha treballat fent escultures per diferents empreses i ha exposat també la seva obra, sobretot al continent asiàtic.

En una entrevista al programa Tu i Jo de Ràdio Canet, el propi escultor, ha explicat que està content de poder exposar aquí a Canet de Mar, ja que tot i que fa uns 20 anys que viu a la comarca, ara està començant a donar-se a conèixer al territori. En aquesta mostra hi veurem obres dues de les seves col·leccions. Una està titulada «Closer Views», és a dir, «Mirades properes» on les escultures resulten incompletes a propòsit ja que l'artista vol centrar la mirada només en un detall, obviant tot allò que pugui semblar innecessari. També hi veurem peces d'una col·lecció anomenada «Materialitzacions» en què seguint amb l'art figuratiu es deixa portar pel subconscient en obres que inclouen aspectes de surrealisme.

L'exposició es podrà veure fins el 22 de febrer a la sala Ramon de Capmany. La inauguració es fa demà a 2/4 de 9 del vespre i es podrà visitar els dijous i divendres de 7 a 9 de la nit i els caps de setmana d'11 a 2/4 de 2 del migdia.

temes: cultura
Programació d'avui