dimarts 11 de juliol del 2017

L'Escola d'Adults Maria Saus ha comptat amb una setantena d'alumnes durant aquest curs

L'Escola d'Adults Maria Saus ha comptat amb una setantena d'alumnes durant aquest curs

Foto: Cloenda del curs 2016-17 de l'Escola d'Adults Maria Saus // canetdemar.cat

L’Escola d’Adults Maria Saus fa un balanç positiu del curs que acaba de tancar. Enguany en total han tingut una setantena d’alumnes, d’edats diverses i amb interessos diferents ja que a l’escola s’ofereix un ventall ampli de cursos, que van des d’informàtica a llengua catalana, passant pels cursos de preparació als cicles formatius.

 La professora de l’escola, Mònica Majó, afirma que el curs ha anat molt bé i destaca els bons resultats obtinguts en el curs de preparació als cicles de grau mitjà i de grau superior en què de mitjana el 75% dels alumnes han aprovat i podran accedir al cicle que volien. A l’Escola d’Adults, però, també ofereixen altres cursos com el d’alfabetització, neolectors, aula clic d’internet, taller d’ortografia castellana, taller de lletres, alfabetització per a persones nouvingudes i català bàsic. Com ha destacat Majó, els cursos que tenen més demanda són els que estan relacionats amb la llengua catalana. 

Pel que fa el perfil d’alumnat, Majó ha explicat que és molt variat i és que a l’Escola d’Adults si apunten des de joves que volen accedir a un curs de formació professional, a persones nouvingudes, o adults de totes les edats. De fet, Majó ha destacat que més enllà de la funció formativa de l’escola, també és important la funció lúdica i social del centre.

 

temes: educació
Programació d'avui