dijous 12 de gener del 2017

L'Associació de Comerciants de Canet Centre valora com a "correcte" la Campanya de Nadal

L'Associació de Comerciants de Canet Centre valora com a "correcte" la Campanya de Nadal

Foto: Vídeo promocional Campanya de Nadal // Canet Centre

L'Associació de Comerciants Canet Centre valora com a «correcte» la campanya comercial que han impulsat aquest Nadal. Estan pendents encara de conèixer els guanyadors del Concurs d'Aparadors i també dels lots de Nadal i de fer una reunió amb tots els comerciants participant per fer un balanç global de com ha anat la campanya. El que ha funcionat molt bé han estat els tallers infantils. La nota negativa és que consideren que molta gent marxa fora del poble per fer les seves compres.

La presidenta de l'entitat, Serena Cantieri, ha afirmat que la campanya ha estat «correcte», però lamenta que moltes persones tenen la tendència de marxar fora del poble per fer les seves compres i això no afavoreix el comerç local. Ha afirmat també que la recuperació econòmica de la que tant es parla a nivell del comerç local, encara no es nota.

El que sí que ha avançat que els tallers infantils han tinguit molt bona resposta i és que hi ha hagut cua per participar-hi en els tres que han realitzat: de postals de nadal, de maquillatge i el de fanalets.

Pel que fa la participació dels comerços al Concurs d'Aparadors, Cantieri ha explicat que hi hagut comerciants que han guarnit de valent les seves botigues i d'altres que han estat més sobris. Cantieri reconeix que costa engrescar els comerciants que se senten força «desanimats», però confia que a poc a poc això vagi canviant.

De cara el divendres ja hauran recollit totes les butlletes i es farà el sorteig dels guanyadors dels lots de Nadal i dels regals que han preparat els comerciants, com també coneixerem a través de les votacions que s'han realitzat, quins són els comerços que han guanyat el Concurs d'Aparadors.

 

Programació d'avui