dijous 16 de març del 2017

L'Ajuntament vol fer arribar la fibra òptica al Polígon Industrial abans de l'estiu

L'Ajuntament vol fer arribar la fibra òptica al Polígon Industrial abans de l'estiu

Foto: La regidora, Coia Tenas, participant al a jornada de networking de la Diputació de Barcelona //Ajuntament

La regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas, ha participat en una jornada de networking organitzada per la Diputació de Barcelona per tal de trobar solucions al problema amb la fibra òptica que hi ha al Polígon Industrial. La valoració és positiva ja que s'ha establert contacte amb diverses empreses instal·ladores i subministradores d'aquest servei i també s'ha aprofitat per reclamar una millor cobertura telefònica.

La regidora, Coia Tenas, reitera que després d'entrar en contacte amb les empreses del polígon, una de les necessitats que ha detectat és disposar d'un bon servei de connexió a internet a través de fibra òptica. Una mancança evident ja que quan es va construir el polígon no es va preveure incloure-ho i a més, segons diu, quan es va fer el desplegament de fibra òptica només es va pensar en el municipi i ningú es va recordar del polígon. Per això, Tenas ha aprofitat aquesta jornada de networking per tal de posar fil a l'agulla per solucionar aquesta mancança i fer que el polígon sigui més eficient per la vintena d'empreses que hi ha actualment i més atractiu per a noves empreses que s'hi vulguin instal·lar. De la trobada, ha afirmat que ha contactat amb sis empreses que li han ofert solucions «imaginatives» i amb uns costos no tant elevats com era d'esperar.Ara, caldrà estudiar la millor opció i la més factible per Canet.

Una altra qüestió que des del polígon s'han queixat és per la mala cobertura de telefonia mòbil i, en aquest sentit, la regidora va sortir de la trobada amb el compromís d'una de les tres grans operadores de telefonia mòbil del país, per donar prioritat al nostre municipi a l'hora de millorar la cobertura telefònica al polígon. De fet, la setmana que ve vindran els tècnics per estudiar la situació i les solucions a aplicar. Aquest és un objectiu que s'ha marcat la regidoria de Promoció Econòmica a curt termini i la idea és que abans de l'estiu es duguin a terme les accions concretes que serveixin per resoldre aquesta problemàtica.

Programació d'avui