dimarts 21 de febrer del 2017

L'Ajuntament surt al carrer per tal de recollir propostes de cara els Pressupostos Participatius

L'Ajuntament surt al carrer per tal de recollir propostes de cara els Pressupostos Participatius

Foto: canetdemar.cat

Fins aquest divendres s'amplia el termini per presentar propostes en els pressupostos participatius. Des de l'ajuntament per tal de recollir les idees i suggeriments de la ciutadania ha decidit instal·lar dues taules informatives al carrer. La primera estarà ubicada demà al matí davant la Plaça Mercat i la segona estarà instal·lada davant la biblioteca el dijous a la tarda. L'objectiu és arribar al màxim nombre de persones tot explicant el projecte i incentivant la seva participació.

La regidora de Participació Ciutadana, Raquel Serra,ha explicat que parlant-ho amb Serveis Tècnics han pogut ampliar el termini per presentar propostes per tal de rebre'n més. Per aquest motiu han decidit instal·lar taules informatives al carrer. La regidora ha recordat que pot fer les seves propostes qualsevol ciutadà o ciutadana major de 16 anys, empadronat a Canet de Mar, però també hi pot participar qualsevol entitat, inscrita al registre d’entitats. De fet, de moment ja s’han rebut una quinzena de propostes, fonamentalment d’asssociacions i col.lectius ciutadarns.

Demà hi haurà una taula informativa davant la Plaça Mercat entre les 11 i les 2 del migdia i dijous serà davant la Biblioteca entre 2/4 de 5 de la tarda i 2/4 de 7. Recordem que les propostes s'han dividit en dues categories: per projectes urbanístics petits, és a dir, que tinguin un cost de fins a 50.000 euros i per altres projectes de millora del poble de fins a 18.000 euros per cadascun.

Programació d'avui