dilluns 22 de maig del 2017

L'Ajuntament ha fet la concessió de les noves guinguetes pels propers cinc anys

L'Ajuntament ha fet la concessió de les noves guinguetes pels propers cinc anys

Foto: Antic xiringuito Atzavara, enguany no ha renovat la seva concessió

Aquest estiu hi haurà un total de quatre guinguetes en funcionament a la platja de Canet i és que  aquest divendres es va fer l’obertura de pliques per la concessió administrativa que serà per un termini de cinc anys.

En concret, hi haurà una guingueta propera a la rial de Valldemaria, que ha tingut dos concursants, una guingueta davant l’estació, que n’ha tingut tres, la que està a prop de la riera de la Torre, que és la que ha despertat més interès i que ha tingut 6 concursants, i la que menys interès ha generat, ha estat la de davant del Dia, que només ha tingut un concursant. El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Masvidal, ha comentat que per fer la licitació es tenen en compte diversos factors i és que cal complir determinats condicionants administratius i econòmics.  

Segons Masvidal l’adjudicació s’ha fet en els terminis que toquen i és que si sembla que les guinguetes es muntaran més tard enguany és degut al fet que hi havia canvis en la concessió, i per tant, el procés administratiu és més llarg. La guingueta propera del rial de Valldemaria ja pot començar a instal·lar-se i la resta encara han de presentar alguns documents, abans de fer-ho. Estaran en funcionament fins a finals de setembre. 

Tal com va avançar el regidor a Ràdio Canet, enguany seran molt curosos en les inspeccions que es facin a les guinguetes, sobretot, comprovant que no ocupin més espai del que tenen delimitat i és que recordem que aquesta ha estat la causa principal per la qual Canet s’ha quedat sense bandera blava enguany.

 

 

temes: medi ambient
Programació d'avui