dimecres 01 de març del 2017

L'Ajuntament de Canet programa un cicle de conferències titulat "Cultura per la igualtat"

L'Ajuntament de Canet programa un cicle de conferències titulat "Cultura per la igualtat"

Foto: Cartell de la primera ponència del cicle "Cultura per la igualtat"

L'Ajuntament posa en marxa un nou cicle de ponències que porta per títol «Cultura per la igualtat» i que pretén que siguin les mateixes entitats del pobles les que pogramin xerrades que tinguin a veure amb la dona i la cultural a la vegada. La idea és oferir una xerrada mensual i el tret de sortida serà aquest mes de març tot coincidint amb la celebració del dia de la Dona.

És una proposta que sorgeix de la nova regidoria d'Igualtat que ha creat el consistori. La seva responsable, Raquel Serra, ha explicat que es pretén que les entitats de caire feminista, però també les associacions culturals del poble tirin endavant un cicle de xerrades protagonitzat per dones o amb temes que abordin la igualtat de gènere des de diferents perspectives.

Per la primera xerrada es comptarà amb la rectora de la UAB, Marga Arboix. Cal destacar que aquesta primera conferència es farà tot coindidint amb la celebració el 8 de març del Dia Internacional de la Dona. La idea és que el cicle duri tot l'any i, de fet, des de la regidoria estan acabant de confirmar dates i ponents. Ja avancen que al maig la ponència anirà a càrrec de Som Àfrica per parlar de «Dones africanes».

temes: cultura
Programació d'avui