dijous 16 de febrer del 2017

L'Ajuntament de Canet preveu portar a aprovació el POUM al ple del mes de març

L'Ajuntament de Canet preveu portar a aprovació el POUM al ple del mes de març

Foto: Web Ajuntament Canet de Mar

L'Ajuntament de Canet de Mar preveu portar a aprovació el document definitiu del Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal, el POUM, al ple del mes de març i espera obtenir un ampli suport per part també de l'oposició. A partir d'aquí, el document passaria a ser estudiat per la Comissió d'Urbanisme de Barcelona abans no obtingui el vist-i-plau definitiu.

Des del maig del 2015 que s'han fet un total de 14 reunions de la Comissió de Seguiment del POUM i a principis d'aquest 2017 ja han quedat resoltes totes les al·legacions que s'havien presentat. S'ha donat resposta als ciutadans i s'han anat fent les corresponents modificacions del POUM a mesura que es resolien les al·legacions. El regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet, ha detallat tot aquest procés.

La intenció és que es pugui portar a aprovació durant el ple del mes de març. Serà, però, una aprovació provisional perquè haurà de passar també per l'estudi que en faci la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona. Aquesta comissió farà les seves esmenes i propostes que s'hauran d'incorporar en el document definitiu.

Llovet ha explicat que s'ha aconseguit un «alt grau de consens» amb l'oposició de cara a treballar i elaborar el POUM i confia que això es traslladi en un ampli suport per part de tots els partits polítics quan es portir a aprovació en el ple municipal i és que assegura que és un projecte de futur pel poble.

Recordem que el 19 de març del 2015 es va aprovar inicialment el POUM. La ciutadania va poder presentar al·legacions fins el 25 de juliol del 2015. Durant tot el 2016 s'han anat estudiant i la Comissió de Seguiment del POUM s'ha anat reunint amb els representants polítics i els assessors del projecte.

Programació d'avui