dilluns 15 de maig del 2017

L'Ajuntament de Canet estudia instal·lar càmeres de seguretat a la Plaça Universitat

L'Ajuntament de Canet estudia instal·lar càmeres de seguretat a la Plaça Universitat

Foto: canetdemar.org

L'ajuntament de Canet de Mar no descarta instal·lar càmeres de seguretat a la Plaça Universitat. De fet, aquest és un dels motius pels quals s'ha decidit tancar aquesta plaça per les nits a partir de mitjans de juny. Un tancament preventiu que es vol fer degut a les queixes continuades i les denúncies dels veïns per culpa del soroll i les molèsties que alguns grups de joves provoquen en horari nocturn.

Tenir l'espai tancat permetrà denunciar a qui hi accedeixi durant les hores de tancament i prendre les mesures corresponents. L'objectiu principal és que aquesta mesura dissuassòria permeti conciliar l'espai públic i el descans veïnal. Però, a més, com ha explicat l'alcaldessa, Blanca Arbell, al programa «El primer cafè» coproduït per Ràdio Canet, aquesta mesura permetrà estudiar la possibilitat d'instal·lar càmeres de seguretat en aquest espai.

El tancament està previst iniciar-lo a mitjan juny i fins a mitjan setembre i només a les nits dels caps de setmana (des de la mitjanit i fins a les 6 del matí), tot i que si es creu convenient es pot ampliar en altres moments.

 

 

temes: societat
Programació d'avui