dijous 01 de desembre del 2016

L'Ajuntament convoca una trobada amb empresaris del tèxtil a Canet de Mar

L'Ajuntament convoca una trobada amb empresaris del tèxtil a Canet de Mar

Foto: La trobada d'empresaris del sector tèxtil té lloc a l'Escola de Teixits de Canet de Mar

L'Aula Magna de l'Escola de Teixits de Canet de Mar acull demà una sessió dirigida a empresaris del sector tèxtil. De moment, ja hi ha confirmada l'assistència d'una vintena d'empreses, la majoria de Canet, però n'hi ha també de la comarca. La idea és posicionar la nostra vila com a referent en aquest sector.

La regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas, ha explicat al serveis informatius de Ràdio Canet que aquesta trobada vol servir com a punt de partida per iniciar una col·laboració que permeti entre tots impulsar el tèxtil en el territori i posicionar Canet com a municipi de referència. De fet, durant la sessió es presentaran les actuacions que des de l'ajuntament s'han anat fent darrerament, com ara, sumar-se a l'Associació ACTE, al PAE Maresme, el treball que s'està fent amb altres ajuntaments de la comarca o l'impuls dels cicles formatius de grau mitjà i superior a partir de la pròpia demanda de les empreses. Però també tenen noves idees, com ara, dur a terme una beca o concurs per portar fins aquí innovadors del sector tèxtil que treballin de manera coordinada amb els productors locals.

La trobada es farà demà de 9 a 11 del matí. Si hi hagués algun empresari de la vila del sector tèxtil interessat en participar-hi s'ha de posar en contacte amb l'àrea de Promoció Econpomica de l'Ajuntament.

Programació d'avui