dimecres 22 de febrer del 2017

Jarabe de Palo, Txarango i els "hits" de Sopa de Cabra, al Canet Rock 2017

Jarabe de Palo, Txarango i els "hits" de Sopa de Cabra, al Canet Rock 2017

Foto: Presentació de les bandes que actuaran al Canet Rock'17

Txarango, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Jarabe de Palo, Zoo o La Iaia són algunes de les bandes que trobarem a l'edició d'enguany del Canet Rock. Així es donava a conèixer ahir durant la roda de premsa que SunMusic va oferir a l'antiga Fàbrica Damm de Barcelona i que va comptar amb gran part dels grups que hi actuaran, com també de l'impulsor i recuperador d'aquest projecte Josep Maria Maynat. Entre els assistents hi havia una àmplia del representació del consistori canetenc.

La 4a edició del festival també comptarà amb la festa de Doctor Prats, Itaca Band, Gossos, Buhos i Miquel del Roig. Entre les actuacions singulars, destaca el retorn als escenaris de la banda de Pau Donés, Jarabe de Palo, que repassarà els millors temes dels seus darrers 20 anys. En total el Canet Rock comptarà amb una quinzena de grups vinguts d'arreu del territori català amb un cartell de ritmes pop rock, festius, indies i mestissatge. La directora del festival, Gemma Recoder, ha precisat que el cartell no es tanca fins a l'últim moment, per tant, encara hi poden haver noves incorporacions. Una de les novetats, tal com ha explicat és que es farà un nou concurs per tal que al festival hi pugui actuar també una banda emergent. Serà el públic qui podrà triar aquest grup a través de les xarxes socials.

Cal destacar també que aquesta edició del festival comptarà amb l'actuació de Sopa de Cabra qui interpretarà els seus hits i és que serà el públic qui, prèviament, haurà pogut triar quines cançons volen sentir. Serà una actuació a mida per els fans de la banda liderada per Gerard Quintana. Ell mateix ahir als micròfons de Ràdio Canet recordava la importància del Canet Rock i com poder actuar en aquest festival és com «tancar el cercle».

Per quart any consecutiu, el festival obrirà les seves portes a les 4 de la tarda i oferirà en un sol escenari música ininterrompuda i en directe fins a les 6 de la matinada. De nou, des de Sun Music aposten perquè sigui el Pla d'En Sala l'espai que aculli aquest festival. En el recinte hi haurà, com sempre, zones de restauració amb cuines del món, espais de descans i una àmplia oferta de bars i paradetes que estaran oberts tota la nit. A més, des del mes d'octubre que el Canet Rock s'ha sumat a la Plataforma "Cultura amb Causa", un moviment sorgit de la unió de sis festivals dels Països Catalans que reivindiquen l'ús de la cultura com a eina de transformació social. Enguany la Plataforma té un missatge únic «Volem acollir, Obriu fronteres» que concentra els seus esforços en denunciar les polítiques europees actuals que permeten una situació insostenible per milers de persones refugiades en fronteres tancades.

temes: cultura
Programació d'avui