divendres 05 de maig del 2017

Gea XXI celebra el 15è aniversari de la seva festa solidària "Vinafelindi"

Gea XXI celebra el 15è aniversari de la seva festa solidària "Vinafelindi"

Aquest dissabte arriba la festa solidària «Vinafelindi» que organitza l'associació d'ajut humanitari Gea 21. Aquesta és ja la quinzena edició d'aquest festival que vol apropar la cultura de l'Índia i que té una clara vessant solidària. El preu del sopar no ha variat: 20 euros costa el sopar pels adults i 15, el menú infantil.

La festa començarà a partir de les 5 de la tarda amb una meditació activa per relaxar cos i ment amb Medita-Art, després a 2/4 de 7 hi ha preparat un taller de massatges amb Joaquim Pou i el sopar començarà a les 9 del vespre en què no hi faltarà un espectacle musical. En acabar el sopar hi haurà la tòmbola amb regals diversos per tots els comensals i un cop fet, abans de mitjanit començaran els balls de Bollywood i Bhangra oberts a tothom. Un dels responsables de Gea XX, Tomàs Jové, ha destacat que mantenen l'estructura de sempre, però han preparat certes sorpreses i és que enguany celebren el 15è aniversari d'aquesta festa solidària

Aquesta celebració serveix com a punt de trobada pels socis i no socis que té l'entitat i per donar a conèixer els projectes solidaris amb els qual col·laboren. De fet, com ha assenyalat Tomàs Jové per aquest 2017 tenen la intenció de seguir col·laborant el Consell Municipal de Cooperació per tal de fer front a aquelles emergències humanitàries que sorgeixen al llarg de l'any. Però, també aporten el seu granet de sorra en altres projectes com el de Laia Foundation, una ONG que dedica els seus esforços a construir un futur millor per als habitants d’una zona rural de l’Índia anomenada Vedanthangal, a través de projectes educatius, sanitaris i de suport a la dona. La celebració del "Vinafelindi" serà a l'Envelat de Vila Flora. La previsió és omplir l'espai amb més 200 comensals.

 

 

temes: solidaritat
Programació d'avui