dilluns 21 de novembre del 2016

Fan falta més voluntaris per dur a terme el Gran Recapte a Canet de Mar.

Canet de Mar s'està preparant pel Gran Recapte d'aliments que tindrà lloc aquest proper divendres i dissabte. L'objectiu d'aquesta campanya és aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. Per fer que torni a ser un èxit, però, fan falta voluntaris. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

El coordinador de voluntaris del Gran Recapte a Canet de Mar, Salvador Bustos, ha indicat que no se sap per quin motiu, enguany falten voluntaris arreu, i lògicament també a Canet de Mar. Qui s'hi vulgui apuntar encara hi és a temps i ho pot fer a través del correu salvador.granrecapte@gmail.com.

La campanya del Gran Recapte a Canet tindrà tres punts de recollida d'aliments que seran El Bon Preu a l'Avinguda General Moragues, el Condis del carrer Montseny i el dia de Can Segarra i l'Spar, que anirà gestionat per voluntaris de Creu Roja directament. Com apunta el coordinador del Gran Recapte a Canet, Salvador Bustos, l'objectiu que es marquen és superar la quantitat d'aliments recollits l'any passat, és a dir, recaptar més de 5,5 tones d'aliments. Com sempre són necessaris aliments bàsics per l'alimentació de llarga durada, com ara, llegums, oli, llet, lluanes de conserva i alimnets infantils.

 

Programació d'avui