divendres 22 de setembre del 2017

Es posa en marxa el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua

Es posa en marxa el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua

Foto: Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua

A principis d’aquesta setmana s’ha iniciat un nou període de sessions del GSAM, el Grup de suport emocional i ajuda mútua, que ofereix recolzament i assessorament psicològic a persones cuidadores no professionals. El GSAM, s’ofereix des de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Canet de Mar, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

Es tracta d'un espai de relació, suport psicològic, intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones que tenen cura d'altres persones que es troben en situació de dependència. L'objectiu no és oferir-los formació, sinó millorar-los la qualitat de vida, evitar-los la sobrecàrrega emocional i física de la cura, posar-los en contacte amb altres cuidadors, evitar la soledat i disminuir l'estrès. Àngels Isart, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Canet de Mar així ho ha explicat als micròfons de Ràdio Canet.

Les persones que hi participin han de comprometre's a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i a assistir a totes les sessions. 

El GSAM va començar el passat dimarts 19 de setembre i tindrà una durada de 16 sessions d'una hora i mitja cadascuna, de 18.00 a 19.30 hores. Isart també ha destacat la importància d’aquesta iniciativa i els seus beneficis per a les persones.

 

Programació d'avui