dilluns 03 de abril del 2017

Es crea la Comissió de Seguiment dels Pressupostos Participatius amb la implicació ciutadana

Es crea la Comissió de Seguiment dels Pressupostos Participatius amb la implicació ciutadana

Foto: canetdemar.cat

Ja s'ha creat la Comissió de Ciutadana que farà un seguiment del procés dels Pressupostos Participatius. Es tracta d'una comissió de seguiment que, conjuntament, amb regidors treballaran conjuntament per garantir la participació i fer el màxim de transparent i transversal tot aquest procés participatiu.

De fet, des de la regidoria de Participació Ciutadana, es va insistir molt en la creació enguany d'aquesta comissió que està integrada per 5 persones, dues de perfil jove. En total s'hi van presentar voluntàries un total de 6 persones i es va haver de fer un sorteig per triar finalment qui en formarà part. Aquesta comissió es complementa amb la intervenció directa dels regidors d'Urbanisme, Lluís Llovet, d'Hisenda, Pere Xirau, i de Participació Ciutadana, Raquel Serra, cojuntament amb un representant de cada formació política amb representació municipal.

Aquesta comissió aprovarà les bases del procés participatiu, participarà en la seva difusió i vetllarà per l'assessorament als ciutadans. També s'encarregarà d'establir un calendari de les diferents actuacions i fixarà els objectius que s'utiltzaran per repartir la partida pressupostària, a banda de fer també un seguiment i un control de l'execució de tots els projectes, entre d'altres qüestions.

Precisament la primera reunió d'aquesta comissió de seguiment té lloc avui dilluns 3 d'abril. El proper pas que es farà serà una audiència pública per presentar tots els projectes i també donar compte dels projectes de l'any anterior. Encara no hi ha data prevista i és que des de Serveis Tècnics estan acabant d'estudiar la viabilitat de tots les propostes presentades, però es farà durant el proper mes d'abril.

 

Programació d'avui