dimecres 18 de gener del 2017

En els propers dies començaran les obres del nou enllumenat al Passeig Marítim

En els propers dies començaran les obres del nou enllumenat al Passeig Marítim

Foto: Passeig Marítim de Canet de Mar

Entre aquesta setmana i la propera està previst que comencin les obres d'enllumenat i arranjament del Passeig Marítim de la platja del Cavaió fins a Arenys de Mar, un dels quatre projectes que va ser triat per la ciutadania a través de les votacions que es van fer en els pressupostos participatius de l'any passat. La negociació amb fins a quatre administracions diferents, ha retardat el projecte.

De fet, l'obra va quedar adjudicada el 29 de desembre de l'any passat i la previsió és que durant aquest mes de gener comencin els treballs i que a partir del març ja estigui enllestida. El regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet, ha explicat que no ha estat fàcil la negociació que s'ha hagut de fer des de l'ajuntament per tirar endavant el projecte. Una negociació que ha implicat quatre adminsitracions: el Departament de Costes de Catalunya i el de l'Estat, l'Agència Catalana de l'Aigua i Adif.

De fet, la previsió de la Generalitat de construir un carril bici per la façana marítima que connecti Badalona amb Blanes ha fet que el projecte s'hagi hagut de modificar. D'altra banda, tal com ha comentat el regidor, amb Adif s'ha arribat a un acord per fer més segur el Passeig. D'aquesta manera Adif construirà una tanca de protecció a la zona del passeig on la via és més propera al pas dels vianants, però serà l'ajuntament qui s'encarregarà del seu manteniment.

Recordem que es tracta d'una obra d'enllumenat i consolidació del Passeig Marítim en direcció cap a Arenys de Mar amb un pressupost de 95.000 euros. Aquest projecte va ser el més votat per la ciutadania durant els Pressupostos Participatius de l'any passat.

 

 

 

temes: urbanisme
Programació d'avui