dijous 02 de març del 2017

El Síndic de Greuges es desplaça fins a Canet per recollir consultes i queixes ciutadanes

El Síndic de Greuges es desplaça fins a Canet per recollir consultes i queixes ciutadanes

Foto: sindic.cat

L'Oficina del Síndic de Greuges visita el proper dimarts Canet de Mar per tal d'atendre les consultes o queixes que els canetencs i canetenques els hi vulguin fer arribar. Enguany, fruit del conveni entre l'Ajuntament de la nostra vila i el Síndic de Greuges, han decidit ampliar el nombre de desplaçaments que fan i la previsió és que vinguin a Canet dos cops l'any.

L'Oficina del Síndic de Greuges es desplaça la setmana que ve a Canet de Mar. Els seus tècnics atendran les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre una actuació d'una Administració pública o bé contra les empreses que presten serveis d'interès general, com de l'aigua, llum, gas o telefonia. L'adjunt del Síndic, Jaume Saura, ha comentat que l'objectiu d'aquesta oficina itinerant és aconseguit tenir més presència i apropar la institució a la ciutadania. Enguany preveuen fer dos desplaçaments a l'any ja que creuen que pot servir per donar un millor servei. La primera visita es aquesta i la següent serà a cap a l'estiu.

Des del Síndic recorden que és un dret de la ciutadania presentar queixes o fer consultes sobre l'Administració i la seva actuació. Les persones interassades poden demanar hora directament a l'oficina del Síndic, a través del telèfon 900 124 124 o a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat

temes: societat
Programació d'avui