dimarts 18 de abril del 2017

El sergent, Servando Gómez, s'incorpora com a cap de la Policia Local de Canet de Mar

El sergent, Servando Gómez, s'incorpora com a cap de la Policia Local de Canet de Mar

Avui dimarts s'incorpora el nou cap de la Policia Local de Canet de Mar, Servando Gómez. El nou sergent ve de Sabadell i assumeix la comandància del cos de Policia Local de la nostra vila. David Díaz, fins ara el cap accidental de la Policia Local, fa un balanç positiu d'aquest any al capdavant del cos.

És moment, per tant de començar una nova etapa, tal com reconeix el propi David Díaz, qui afirma que ha necessitat implicar-se al màxim per tirar endavant el cos policial, però a la vegada, es mostra satisfet del que ha anat aconseguint. Segons Díaz, l'arribada d'un nou cap suposarà "oxigen" al cos i això serà "positiu" per Canet.

A l'hora de fer valoracions d'aquest any al capdavant de la Policia Local, Díaz reconeix que ha estat un any complicat, amb molts fronts oberts. L'onada de robatoris que ha patit Canet i el Maresme ha estat una de les principals preocupacions i assenyala que, en tot moment, han procurat adaptar el servei als fets delictius detectats. Díaz també ha volgut agrair el suport rebut per la resta de la plantilla durant aquest any, i de fet, considera que això ha estat el millor de tot. Tot i que encara està per confirmar segurament Díaz passarà a ser el sotscap de la Policia Local.

 

 

Programació d'avui