dimarts 02 de maig del 2017

El PDeCAT proposa fer una consulta popular per decidir on ubicar el centre cultural

El PDeCAT proposa fer una consulta popular per decidir on ubicar el centre cultural

Foto: El regidor, Jesús Marín, intervenint a l'acte de presentació al PDeCAT de Canet de Mar.

El PdeCAT de Canet de Mar aposta per fer una consulta popular per preguntar a la ciutadania on creu que s'hauria d'instal·lar el nou equipament cultural que Canet necessita i és que des del partit insisteixen en què l'Odèon no és la millor opció perquè Canet passi a tenir un teatre, creuen que és un pou sense fons i un projecte «irrealitzable». Pel PdeCAT, un bon indret seria a la zona de Comediants.

Durant la presentació del partit que es va fer la setmana passada a Canet de Mar, el portaveu del PdeCAT a la nostra vila, Jesús Marín, va voler parlar d'aspectes que preocupen al partit, un d'ells l'Odèon i l'altre, la seguretat. Marín va manifestar que Canet necessita un centre cultural, una premissa que des del partit sempre han defensat, però divergeix de la proposta que fa el govern tot ubicant aquest centre cultural a l'Odèon. Per això planteja que es doni l'opció a la ciutadania de votar a través d'una consulta popular quin és l'indret que creu més idoni per tenir un espai cultural i no dubta en afirma que l'Odèon és un projecte «irrealitzable».

Per Marín a la Plaça Colomer li falta un procés de reordenació ja que podria esdevenir un espai cultural de petit formart per tal de fer-hi actes al carrer, tot aprofitant la rehabilitació de la porxada que es va fer. La seva proposta pel que fa l'espai cultural és que estigui ubicat a la zona de Comediants i de fet, ja hi ha una zona reservada en aquest indret en el POUM, aprovat el passat manda per instal·lar-hi un equipament cultural.

 

 

 

 

temes: societat
Programació d'avui