dimarts 07 de febrer del 2017

El "Concert contra el càncer" recapta quasi 500 euros

El "Concert contra el càncer" recapta quasi 500 euros

Foto: Concert contra el càncer // Susana Gonzalez

El «Concert contra el càncer» va reunir més d'un centenar de persones i ha servit per recaptar quasi 500 euros que aniran a l'Associació local de lluita contra el càncer. L'objectiu dels organtizadors era fer una trobada que, d'alguna manera, servís per posar un granet de sorra en la lluita contra el càncer. La idea és que sigui una cita anual.

Quasi una vintenda d'artistes van col·laborar en l'organització d'aquest concert en què la música pop, la rumba, la cançó espanyola, la lírica i les sevillanes van omplir de ritme l'envelat de Vil·la Flora. Una de les promotores d'aquest concert, Susana Gonzalez «La Tata» s'ha mostrat satisfeta ja que tot i que no es va omplir l'Envelat tampoc s'esperava que hi assistís tanta gent, més d'un centenar de persones.

Això els ha permès recaptar quasi 500 euros que aquest matí han ingressat a l'Associació local de lluita contra el càncer i confia que s'utilitzin per la investigació, tant necessària per combatre aquesta malaltia. Aquest era el primer cop que s'organitzava aquesta gala solidària i González ja avança que la intenció és fer-la un cop a l'any. 

Programació d'avui