divendres 17 de març del 2017

El col·legi Turó del Drac fa una calçotada per recaptar diners pel "Projecte Patis"

El col·legi Turó del Drac fa una calçotada per recaptar diners pel "Projecte Patis"

Foto: cartell de la Calçotada

L'AMPA del col·legi Turó del Drac conjuntament amb la colla Gegantera de l'escola han preparat per aquest diumenge una calçotada popular per aquest diumenge. Es tracta d'una celebració que ja s'ha convertit en tota una tradició i que serveix a l'escola per recaptar diners pel «Projecte Patis».

Aquest és ja el tercer any consecutiu que preparen una celebració d'aquestes característiques. Hi haurà una cercavila amb la participació de la Colla Gegantera del Turó del Drac, els Geganters de Canet, els Tabalers dels Diables de Canet, Soroll.som i els Perkutes. La plantada de Gegants es farà a les 12 del migdia als Quatre Cantons i la Cercavila els portarà fins la Plaça 11 de Setembre on es farà la calçotada. La presidenta de l'AMPA, Mònica Ruz, ha recordat que fa tres anys van decidir tirar endavant aquest projecte que té per objectiu anar millorant les instal·lacions del pati incloent material que poden fer servir els nens i nenes. És una activitat, que a més, ajuda a crear comunitat a l'escola. Ruz reconeix que tots els anys la resposta de la iniciativa ha estat molt bona i això els porta a fer ja la tercera edició d'aquest projecte.

Gràcies a aquesta activitat, però també a les subvencions que han anat aconseguint han pogut instal·lar jocs com ara tobogans, un mur d'escalada o un sorral. Per enguany volen acabar de pintar els murs que envolten l'escola i és que la idea és fer més activitats d'aquest tipus que generen participació i involucren pares i alumnes.  Ruz ha afirma que d'idees i de projectes en tenen molts. Els tiquets tenen el preu de 10 euros pels adults i de 5 el menú infantil que inclou calçots, botifarra, pa, vi o aigua i postres.

temes: societat
Programació d'avui