dimarts 04 de juliol del 2017

El cicle "Cultura per la igualtat" torna amb una conferència sobre les dones heterodoxes

El cicle "Cultura per la igualtat" torna amb una conferència sobre les dones heterodoxes

Foto: Cartell de la conferència "Mujeres Heterodoxas en el ojo del huracán de la Inquisición" de Maria Martín.

 

 Torna el cicle “Cultura per la igualtat” i ho fa aquesta tarda amb una conferència titulada “Mujeres heterodoxas en el ojo del huracán de la Inquisición” a càrrec de la doctora Maria Martin de la Universitat de Salamanca. Martín és ponent del Curs Universitari que ha organitzat la Universitat de Barcelona a l’Escola de Teixits de la nostra vila sobre la Reforma Protestant.

Al marge del curs de formació continuada titulat “Apunts sobre el llegat de la Reforma Protestant” que acull l’Escola de Teixits i que compta amb uns 25 alumnes matriculats, també s’ha preparat aquesta xerrada sobre les dones heterodoxes i el seu paper durant la Reforma Protestant que oferirà la doctora, Maria Martín.

Martín ha destacat el moment privilegiat que s’està vivint actualment i és que fins fa poc més de 30 anys al nostre país no es podien estudiar aquets temes relacionats amb el protestantisme i per primer cop molts autors i autores d’aquesta època estan sent traduïts i analitzats, d’aquí l’interès del Congrés que es fa a la nostra vila i que reuneix experts de diferents indrets i àmbits d’estudi. La conferència d’avui serà a les 7 de la tarda a l’aula magna de l’Escola de Teixits. Es tracta d'una conferència oberta a tothom. 

 

temes: cultura
Programació d'avui