dilluns 19 de juny del 2017

El CAP de Canet de Mar amplia el seu horari durant l'estiu

El CAP de Canet de Mar amplia el seu horari durant l'estiu

Foto: CAP de Canet de Mar

A partir d'avui i fins l’11 de setembre el CAP estarà obert fins a mitjanit. Es tracta d’una ampliació horària que fa anys que s’aplica per tal de donar resposta a la ciutadania durant els mesos d’estiu en què augmenta la població de Canet.

Amb aquest nou horari, el CAP estarà obert quatre hores més que cada dia i és que enlloc de tancar a les 8 del vespre, ho farà a les 12 de la nit. La regidora de Sanitat, Coia Tenas, reconeix que aquesta mesura s’adopta cada any, però aquesta vegada coincideix amb la recent creació de la Mesa de Salut Pública de Canet de Mar, una mesa integrada per diferents agents d’àmbit com el Benestar Social, l’educació, Joventut, farmàcies o la Policia Local i que treballarà, sobretot, en la prevenció. De fet, Tenas ha avançat que properament faran algun tipus de formació amb els joves que participaran a Barrakes per tal de promoure el consum responsable d’alcohol.

La mesa, constituïda el 25 de maig, ha quedat subdividida per sectors per tal de poder treballar les qüestions que es vagin plantejant. La idea, per exemple, és veure la realitat de la gent gran i combatre un dels grans problemes que els afecta, com és, la solitud. Amb les escoles també es vol treballar per posar remei als problemes d’obesitat infantil. Un altre qüestió a solucionar és el consum d’alcohol per part dels joves en el que són els anomenats “botellots” o temes de drogodependència.

  

temes: sanitat
Programació d'avui