dilluns 17 de juliol del 2017

El Canet Futbol Sala puja de categoria i la temporada vinent jugarà a Segona B

El Canet Futbol Sala puja de categoria i la temporada vinent jugarà a Segona B

Foto: L'equip del Canet Futbol Sala

El Canet Futbol Sala ha pujat de categoria i a partir d' octubre jugarà a Segona B, que ja és categoria  estatal, ja que hi ha equips del país Valencià. El Canet puja com a millor segon de tots els grups de Catalunya, després que tota  la lliga mantingués un frec a frec amb el Futsal Mataró que finalment va ser el campió de lliga i també competirà a Segona B.

 El Canet culmina així un cicle amb tres ascensos consecutius. L ´artífex d aquesta fita ha estat l' entrenador canetenc, Toni Farreras, que sense cap mena de dubte qualifica l' ascens d´històric.  Toni Farreras,  que no continuarà a la banqueta la temporada vinent per decisió personal, considera que l'objectiu ha de ser la permanència a Segona B, una categoria amb equips molt competitius, però recorda que la plantilla canetenca és jove, amb ganes i, per tant, amb marge de millora. D'altra banda, creu que un factor clau serà el suport del públic, el pavelló de Canet ha de ser de nou un fortí.

Per la seva banda el capità del Canet , Juandi Murillo, ha comentat que la plantilla està molt il.lusionada per l´ascens i com sempre estan disposats a donar-ho tot. L' entrenador que dirigirà el Canet Futbol Sala a Segona B, serà Jordi Marín, exentrenador del Lliçà.

 

temes: esports
Programació d'avui